Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2

Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2 12/28/2011 17:16 #12622

Witam z tej strony Dj Relda. Prezentuję Wam drugą odsłonę secika na zimę. Winter in the Mixer vol. 2 to połączenie Electro-House/House/Club. Mam nadzieję, że się spodoba. Jeśli ktoś chce tracklistę to proszę napisać w komentarzu.

Pozdrawiam Relda

P.S. Secik dedykowany dla mojej Ani ;*

Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2

Rozmiar: 72.1 MB, Czas trwania: 1:18:42, Jakość 128kbps

BARDZO PROSZĘ O KOMENTARZE,

KTÓRE POZWOLĄ MI SIĘ DALEJ ROZWIJAĆ

Okladkavol.2.jpg
  • Dj Revixer
  • V I P
  • Punkty: 227
  • Piwka: 2
Ostatnio zmieniany: 01/05/2012 20:40 przez Dj Revixer.
Za tę wiadomość podziękował(a): Dj Sidic, DJ CRASH ZONE

Odp: Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2 01/02/2012 21:19 #12730

To jest piękna i wpadająca w ucho projekcja kontynuacji Wintera. Jest w takim samym gatunku muzycznym jak i pierwsza część pozdrowienia dla Ciebie!!!
DjFlorensAvatar.jpg
  • Dj Florens
  • Amator
  • Punkty: 63
  • Piwka: 1

Odp: Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2 01/05/2012 21:01 #12806

No powiem Ci że w tym secie się 2 koniki pojawiły, ale powiem, że to jest do wybaczenia, bo były grane na kawałkach bez beatu tylko z samym melo i vocalem w obydwu przypadkach. A to baaaaardzo ciężko zgrać. Po prostu źle kawałki dobrałeś. Reszta technicznie jest ok wg mnie, ale nie wiem czy już Ci to mówiłem, ale grasz krótki przejścia, może to kwestia stylu jakim grasz, ale jak dla mnie nie ma nic piękniejszego jak poprowadzenie 2 kawałków przez np 45 sek albo 1 min. Tam to dopiero jest moc możliwości to pokazania na co Cię stać I z tego co słyszałem, to czasem źle ustawiasz głośność kawałków, które będą grane, najczęściej są za cicho, ale ja robię odwrotnie, czasem na głośno ustawiam kawałek który zaraz będzie grany i słychać moment kiedy zaczynasz grać oba kawałeczki naraz. 1:08:12 mój faworyt całego seta Tak dawno go nie słyszałem, nawet w oryginale że szok I ciekawie wyszły remixy kawałków "z korzeni": Corona, Snap itd Tyle ode mnie

Aha, prosiłbym o nazwę tego kawałka, o którym mówiłem
  • Dj Sidic
  • Music Team eh-nation, DeeJay, V I P
  • Punkty: 231
  • Piwka: 10
Ostatnio zmieniany: 01/05/2012 21:02 przez Dj Sidic.

Odp: Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2 01/05/2012 22:01 #12810

W końcu set odsłuchany tak jak mnie o to prosiłeś no ale widzę że już Cię ocenili więc mi zostaje tylko dodać że set jest dość fajny i nieźle sobie z tym radzisz xD a jak więcej będziesz ćwiczył to myślę że będzie z Ciebie dobry Dj Pozdro dla Ciebie
  • sandra
  • Dziewczyna, V I P, Uploader
  • Punkty: 1505
  • Piwka: 9
są w życiu chwile, w których trzeba podwoić ryzyko i dać się ponieść szaleństwu!

Odp: Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2 01/06/2012 01:14 #12816

DZIĘKUJE ZA KOMENTARZE CZEKAM NA DALSZE SŁOWA OCENY OD INNYCH UŻYTKOWNIKÓW, DLA PRZYPOMNIENIA SETY NAGRYWANE BEZ JAKIEGOKOLWIEK KONTROLERA NA PROGRAMIE VIRTUAL DJ
  • Dj Revixer
  • V I P
  • Punkty: 227
Ostatnio zmieniany: 01/06/2012 01:17 przez Dj Revixer.

Odp: Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2 03/19/2012 15:29 #14286

W końcu pod jaką nazwą nagrywasz??Bo już chyba 3 widziałem Relda, Revixer i jeszcze jakaś podobna, co mnie dziwi ,że nie trzymasz się jednej nazwy
W przypadku kobiety to bym powiedział ,że zmienna jest ,a pofotce widzę ,że nie wiec czekam na odp
Mix spoko niektóre przejścia były fajnie zrobione.
Pozdro
  • GrB
  • Amator
  • Punkty: 26
  • Piwka: 0

Odp: Dj Relda Winter in the Mixer vol. 2 04/07/2012 01:12 #14743

Nieźle zagrany secik . nie powiem że idealnie bo ZAWSZE można lepiej / i dać z siebie o wiele więcej ... muza spoko , taneczna --więc ode mnie łap 5/5
  • DJ CRASH ZONE
  • Wtajemniczony
  • Punkty: 106
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.77 sekundy

Ostatnio na forum