Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Dj Daroo 2012
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Dj Daroo 2012

Dj Daroo 2012 01/12/2012 17:54 #12931

Witam !!
Chcę wam zaprezentować seta nie mojego ale mojego wujka zapraszam do odsłuchu!! :d
www20.zippyshare.com/v/93337004/file.html
  • MajeR
  • Amator
  • Punkty: 99
  • Piwka: 0
Naciśnij Lubię To, to nic nie kosztuje!!

www.facebook.com/majerdeejay

Odp: Dj Daroo 2012 01/12/2012 23:36 #12940

wedlug mnie to zjechany pomysl wrzucac sety nalezace do kogos innego bo nie wiadomo czy jest zgoda tworcy a poza tym jakby kazdy tak powrzucal to pomysl ile by bylo setow nalezacych to dj-i takich jak : Thomas, Hubertus, Hazel itp. itd. ... set wykonany po japonsku czyli : jako tako... przejscia do dopracowania klimat mi niezbyt podchodzi wiec albo niech ten wujek cos zmieni albo poczeka az podejdzie to komus innemu do ucha. POZDRO
  • Dj Revixer
  • V I P
  • Punkty: 227
  • Piwka: 2

Odp: Dj Daroo 2012 01/13/2012 15:44 #12951

Jeśli dobrze policzyłem, to w tym secie nie było ani JEDNEGO poprawnego technicznie przejścia, niektóre nawet się nie zaczynały jak przejście do następnego utworu. Proponuję lekturę miksowania itd, wujek Google na pewno pomoże w nauce. Co do muzyki to może być, kawałki nie najgorsze, chociaż oklepane. A co do wrzucania nieswoich setów to jestem tego samego zdania co Dj Relda. Każdy może założyć konto na ehn i to za darmo, a czas, który zajmie rejestracja będzie krótszy niż pisanie przeze mnie tego posta. Także zachęcam do rejestracji na forum. A wracając do seta, jedyne co tam wyszło poprawnie to chyba efekty... Tyle ode mnie.
  • Dj Sidic
  • Music Team eh-nation, DeeJay, V I P
  • Punkty: 231
  • Piwka: 10

Odp: Dj Daroo 2012 01/18/2012 13:49 #13085

Jestem początkującym Dj-em ale nawet ja mogę powiedzieć że w tym secie nie ma nic składnego,kupy sie nie trzyma,utworki nienajgorsze ale nic z dobrych kawałków jeżeli nic do nich nie przyciąga a wręcz przeciwnie.Najpierw niech poćwiczy DUŻO!!. A i co do wżucania czyichś setów to i ja się zgadzam z kolegami powyżej. Jak sama nazwa wskazuje "Sety Użytkowników" są dla użytkowników portalu.
  • Szerszy
  • Wtajemniczony
  • Punkty: 217
  • Piwka: 2
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.52 sekundy

Ostatnio na forum