Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV

Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 01/29/2012 22:06 #13292

Witam z tej strony nie Dj Relda lecz Dj Vixer zmieniłem swoje pseudo artystyczne z pewnych powodów. Prezentuję Wam Clubowiczom i Clubowiczkom moje 4 sety o nazwie Stracciatella. Nazwa jest stąd, że w każdym z nich jest trochę pomieszanych stylów muzyki jest club/dance/house/electro-house/euro-house/trance/dub-step. Mam nadzieję, że się spodobają seciki. Nagrane są w jakości 320 kbps dlatego dużo ważą. No ale coś za coś ;P Czekam na commentarze i dużą liczbę odsłon. Pozdrawiam Dj Vixer P.S. Zalecam ściągnąć 4 sety naraz wrzucić w odtwarzacz i nie będziecie mieli wyczuwalnego przeskoku z jednego w drugi secik to po 1 a po 2 to zakonczenie ,,jakby" seta jest w 4 części.

Dj Vixer Stracciatella Set vol. I

Rozmiar : 183.17 MB, Czas trwania : 1:20:00, Jakość : 320 kbps

vol.Imniejszy.jpg

Dj Vixer Stracciatella Set vol. II

Rozmiar : 186.4 MB, Czas trwania : 1:21:25, Jakość : 320 kbps

vol.II.jpg

Dj Vixer Stracciatella Set vol. III

Rozmiar : 188.89 MB, Czas trwania : 1:20:34, Jakość : 320 kbps

vol.III.jpg

Dj Vixer Stracciatella Set vol. IV

Rozmiar : 156.29 MB, Czas trwania : 1:06:39, Jakość : 320 kbps

vol.IV.jpg

• Dj Revixer
  • V I P
  • Punkty: 227
  • Piwka: 2
Ostatnio zmieniany: 01/29/2012 22:35 przez Dj Revixer.

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 01/30/2012 17:39 #13301

Słuchałem pierwszego seta, ale wg mnie te ostatnie były lepsze. Ale powiedz mi co to za "głuche" momenty w utworze I'm so hot?? Nijak nie potrafię wytłumaczyć jak one się tam znalazły i czemu służą... Aha i przesadziłeś trochę na końcu z efektami 70% utworu to efekt, 30% to oryginalny utwór ;p
  • Dj Sidic
  • Music Team eh-nation, DeeJay, V I P
  • Punkty: 231
  • Piwka: 10

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 02/01/2012 23:54 #13365

A no te gluche momenty to sztuczka jaka podpatrzylem w grajac w klubie w koncu za powaznym sprzetem ;P sluzy temu ze jak puscisz secika na imprezie to ludzi wybijasz z rytmu i patrzysz na reakcje po czym to powtarzasz i dajesz im cos mocniejszego lub wspominkowego i wtedy jest i magia i moc i vixa i nie ma lipy... ;P takze tak dzieki za comment

P.S. Mozesz mi jeszcze ocenic 2 kawalki Dj Vixer Adin & Come on & Ale Urwał oraz Lil Jon - Get Low ( Dj Vixer Re-Edit ) dzieki z gory pozdro
  • Dj Revixer
  • V I P

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 02/03/2012 19:45 #13402

Dj Vixer napisał:
jak puscisz secika na imprezie

Grasz gotowe sety na imprezach??
  • Dj Sidic

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 02/03/2012 20:11 #13405

typowa Stracciatella czyli jakaś tam baza i kawałki czekolady...
w odnośni do setów to one są bazą , a błędy które tam się pojawiają to kawałki czekolady...
kto już miał do czynienia w realu z stracciatellą ten rozkmini mój komentarz
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3362
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 02/03/2012 21:35 #13406

do Sidic-a wiadomo ze w klubach to nie ale jesli jest jakas domoweczka to i dj-owi nalezy sie troche napic chyba nie ? haha wiec jak dj przychleje to wtedy zapuszcza gotowego seta a nie mixuje po pijaku i pie*doli wszystkie przejscia ;P

Do Szefuncia : No wlasnie ten kto mial do czynienia z Streacciatella ten bedzie wiedzial o co chodzi Euro-House z domieszka Tech-House, Dance, Club, Trance.

No i jak wiadomo nadal nagrywam sety na laptopie na Virtual Dj 7.
  • Dj Revixer
  • V I P

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 02/06/2012 23:10 #13521

Chyba że pijesz i grasz Nie musisz się upadlać alkoholem na imprezie żeby beatu nie słyszeć ;p Ale to jest prawda co piszesz, ja akurat mam to szczęście, że mam kumpla po fachu po sąsiedzku i najczęściej gramy razem i się zmieniamy
  • Dj Sidic
Ostatnio zmieniany: 02/06/2012 23:15 przez Dj Sidic.

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 02/07/2012 15:50 #13529

tia u mnie ze tak powiem na ,, praktykach " jest Dj Florens... ucze go tego co sam sie nauczylem... bo uczylem sie od podstaw samemu... konsolete mam juz obczajona lae nie posiadam... wiem ze on ma potencjal, wyczucie i dryg do mixowania ale musi popracowac wiec razem cos tworzsymy i sobie doradzamy w roznych kwestiach teoretycznie tez sie zmieniamy na imprezach ale roznie to bywa zalezy od tego ---->
  • Dj Revixer
  • V I P

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 02/08/2012 00:57 #13538

Musisz mu stworzyć odpowiednie warunki: browar, wódka, wino i niech gra Jak się wtedy nauczy grać to na trzeźwo będzie grał jakby się z vinylem w ręku urodził
  • Dj Sidic

Odp: Dj Vixer Stracciatella Set vol. I, II, III, IV 02/08/2012 19:47 #13548

takie warunki to my sobie wspolnie robimy jak nam najdzie ochota... moze inaczej ochota jest czesto tylko moja Ania mi niezbyt pozwala ;P napisalbym cos wiecej o tym ale mam ja w znajomych no i ona lubi czesto czytac to co ja pisze ... ;P
  • Dj Revixer
  • V I P
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.86 sekundy

Ostatnio na forum