ok, uzupełnię wszystkie Twoje pytania tutaj, nie mam żadnych tajemnic, dlatego wszystkie odpowiedzi padną w tej "ripoście"

. Jeśli ktoś mnie skrytykuje, jak najbardziej wezmę to do siebie i postaram się to zrobić lepiej...(mam tylko nadzieję, że to nie będzie człowiek, który dopiero wszedł na ścieżkę muzyki, i będzie porównywał do swojego "VDJ" czy "TRAKTOR".
Co do Twoich pytań, nagrywam na pioneer cdj 1000 mk3, 80% numerów w moich remixach,
Jest milion sposobów na rozpoczęcie seta... każdy interpretuje inaczej... skoro mówisz, że zrobiłbyś to inaczej, proszę wykorzystaj moje kompozycję, i zrób to inaczej. Pod żadnym względem Cię nie krytykuję, Słyszałem Twoje nagrania, co do kompozycji złe nie są ale brakuję im "serca", które są tłumione przez efekty zamiast muzykę... ;/ mimo wszystko mi się podobają
"co robię w wiedniu, będąc polakiem..."
mówiąc szczerze jestem w Wiedniu bo mam w nim prace, oprócz tego każdą piątkową i sobotnią noc spędzam na prowadzeniu imprezy na kilka tys. osób po wygraniu Battle Dj Wiedeńskich Dj'i 1-szego B-cyrku ( samiutkie centrum Wiednia)
Dziękuję za komentarz "Dj Vixer" za uwagi i rozmyślenia na temat mojego mixa

Obiecuję, że odsłucham wszystko co nagrałeś i porównam do swojej 5-letniej działalności "produkowania & mixowania" muzyki!
Pozdrawiam!!!
Dj DymJ@n!