Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION

FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 01/31/2012 01:49 #13309

Moja nowa bomba na 2012.... Resztę zostawiam dla Was:)
mój calutki dorobek ostatniego czasu Najlepsze zestawienie kilkunastu moich mush-up'ow, i nie tylko

zapraszam!

FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION

www10.zippyshare.com/v/27368611/file.html

Czas:58:26 Rozmiar:136mb Jakość:192kbps

Pozdrawiam

Dj Dymj@n
  • Dymjan
  • Music Team eh-nation, DeeJay, V I P
  • Punkty: 308
  • Piwka: 12
Ostatnio zmieniany: 01/31/2012 01:52 przez Dymjan.
Za tę wiadomość podziękował(a): deejaymartin, DJ CRASH ZONE

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/03/2012 22:04 #13409

Secik ladny moze z tego wzgledu ze ja po prostu uwielbiam mash-up-y. przejscia ok powiedz na czym nagrywasz bo mnie to ciekawi ;P nutki na serio ciekawe. troszke inaczej moze bym zaczal secika ale nie jest zle. a no i uzupelnij troche profil bo niewaiadomo ile latek itp. a no i jakbys mogl mi napisac na priv jakim cudem wyladowales we wiedniu skoro jestes Polakiem...

pozdro. Dj Revixer
  • Dj Revixer
  • V I P
  • Punkty: 227
  • Piwka: 2
Za tę wiadomość podziękował(a): Dymjan

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/04/2012 01:19 #13412

ok, uzupełnię wszystkie Twoje pytania tutaj, nie mam żadnych tajemnic, dlatego wszystkie odpowiedzi padną w tej "ripoście" . Jeśli ktoś mnie skrytykuje, jak najbardziej wezmę to do siebie i postaram się to zrobić lepiej...(mam tylko nadzieję, że to nie będzie człowiek, który dopiero wszedł na ścieżkę muzyki, i będzie porównywał do swojego "VDJ" czy "TRAKTOR".
Co do Twoich pytań, nagrywam na pioneer cdj 1000 mk3, 80% numerów w moich remixach,
Jest milion sposobów na rozpoczęcie seta... każdy interpretuje inaczej... skoro mówisz, że zrobiłbyś to inaczej, proszę wykorzystaj moje kompozycję, i zrób to inaczej. Pod żadnym względem Cię nie krytykuję, Słyszałem Twoje nagrania, co do kompozycji złe nie są ale brakuję im "serca", które są tłumione przez efekty zamiast muzykę... ;/ mimo wszystko mi się podobają
"co robię w wiedniu, będąc polakiem..."
mówiąc szczerze jestem w Wiedniu bo mam w nim prace, oprócz tego każdą piątkową i sobotnią noc spędzam na prowadzeniu imprezy na kilka tys. osób po wygraniu Battle Dj Wiedeńskich Dj'i 1-szego B-cyrku ( samiutkie centrum Wiednia)

Dziękuję za komentarz "Dj Vixer" za uwagi i rozmyślenia na temat mojego mixa
Obiecuję, że odsłucham wszystko co nagrałeś i porównam do swojej 5-letniej działalności "produkowania & mixowania" muzyki!

Pozdrawiam!!!

Dj DymJ@n!
  • Dymjan

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/04/2012 01:26 #13413

a lat mam 21, na to nie odpowiedziałem a ten set to moje ostatnie 2 miesiące pracy, mam nadzieję, że to docenicie !

gorąco zapraszam!

Dj DymJ@n z samiutkiego centrum Wiednia
  • Dymjan

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/04/2012 21:52 #13432

DymJ@n to co Ty tu robisz haha nie mamy jak sie z Toba rownac jak Ty na takim sprzecie tworzysz i takie masz doswiadczenie ;P nie no ale tworz dalej bo lubie seciki Twoje no i czekam na trackliste ale to i tak na priv dostales no ja nagrywam na VDJ bo kaski nie mam na sprzet niestety ;/ no ale wracajac do tematu polecam Ci do przesluchania moje starsze sety : Dj Relda Winter in the Mixer vol. 1 i vol. 2 ( wczesniej sie nazywalem jako Dj Relda ). bede Cie w takim razie czesto prosil o oceny moich secikow bo juz Cie lubie hehe niezle doswiadczenie plus mlody umysl no i pasja i pelna kulturka totez pozdrawiam czekam na trackliste commenty pod secikami starszymi i nowymi jak np. Streacciatella Set. pozdro

Dj Revixer
  • Dj Revixer
  • V I P

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/05/2012 18:23 #13478

TL przykro mi ale nie uzyskasz ode mnie z tego seta, ponieważ to moja prywatna praca, tworze mush-upy, żeby prowadzić indywidualną imprezę opartą na swojej twórczości, nie na innych co do reszty setów problemu nie ma bo są proste
Gdybym ja Ci zadał pytanie Co Ty robisz w PL wydaje mi się że byłoby bardziej trafne hehe bo w tym DONKOSTANIE żyć się nie da gram i pracuję w Wiedniu, chyba z jasnych przyczyn bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... Pieniądze w Pl byłem rezydentem w dwóch klubach, i cóż mi z głupich 300/400 zł za noc:P jak tutaj tez mam 300 ale euro

co do sprzętu, nie ważne na czym grasz, musisz po prostu myśleć "sprzęt nie gra"
Mówisz, że nie możecie się ze mną równać, jak widać nie mam wysokiego poparcia na tym forum są lepsi odemnie

pzdr

Dj DymJ@n
  • Dymjan

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/05/2012 20:46 #13488

nie lubie komus sie podlizywac ale powiem troche inaczej... Moim Guru jesli chodzi o granie na imprezach jest Dj Hazel, nastepnie pod pewnym wzgledem jest Dj Hubertus, a na trzecim miejscu jestes Ty... pytanie czemu ?! a no dlatego : ! ! ! I LOVE MASH-UP ! ! ! sety Twoje sa super zrobione pod wzgledem ulozenia gatunko no i przejscia. Racja sprzet sam nie gra.. ale lepiej jest miec 2 rece do dyspozycji niz jedna na touchpad-zie lub na myszce ... bo to w koncu VDJ... z ciekawosci spytam jak masz na imie bo domyslam sie ze Damian, no i w jakich klubach byles rezydentem ?

P.S. Jesli moge prosic o trackliste pozostalych setow to bardzo bym prosil na priv, przede wszystkim jak pisalem wczesniej zalezy mi cholernie na nucie z 17-18 minuty.

Pozdrawiam Dj Revixer
  • Dj Revixer
  • V I P

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/06/2012 18:24 #13520

podaj dokładny czas wejścia nuty bo na tych minutach jest kilka utworów
TL do poprzednich zmontuje Ci w chwili wolnego czasu, bo jak wiesz pracuję
bądź cierpliwy

pzdr
  • Dymjan

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/07/2012 17:55 #13530

chodzilo mi o nutke z innego seta wiec lookniesz sobie commenty pod swoimi innymi secikami i bedziesz wiedzial gdzie co i jak ;P

P.S. Super Mash-up-y, skoro sam na nich bazujesz to nie bede sobie wycinal przeciez na VDJ i wrzucal na sety swoje... wole powycinac i pojedynczo posluchac w swoim dobranym gronie )

Pozdrawiam Dj Revixer
  • Dj Revixer
  • V I P

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/07/2012 18:17 #13531

daj mi link do tego seta i minute to podeślę
  • Dymjan

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/08/2012 20:19 #13552

TO JEST SET : Best House Set... masz pod nim commenta ode mnie i bedziesz wszystko wiedzial o co mi chodzi

pozdrawiam Dj Revixer
  • Dj Revixer
  • V I P

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/09/2012 12:53 #13560

Bez pizd... Wymiatasz Dymjan!! Zajebisty set, poprostu jeszcze tak dobrego seta nei słyszałem!! 10/10
  • deejaymartin
  • Przyjaciel eh-nation, V I P, Uploader
  • 3 EhN LoVeR
  • Punkty: 1317
  • Piwka: 14

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 02/09/2012 18:20 #13564

Dzięki za komenta, cieszę się, że się podoba już niedługo zapraszam do odsłuchu moich nowych zmagań z Electro

pozdrawiam!

Dj DymJ@n
  • Dymjan

Odp: FUCKING ELECTRO MIX 2012 (Mixed by Dj DymJ@n) FULL VERSION 03/19/2012 14:57 #14281

Secik na b.wysokim poziomie w mojej ocenie.I te zajebiste przejścia 11/10 nie ma opier...nia się
Chyba jeden z najlepszych na tym forum jak się do tej pory zdążyłem zorientowac
  • GrB
  • Amator
  • Punkty: 26
  • Piwka: 0
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.24 sekundy

Ostatnio na forum