Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

Dj Sidic - Electro mix for eh-nation (01/2012) Dj DymJ@n - Mega Dubstep mix for eh-nation (02/2012) Dj DymJ@n - Electro Mix for eh-nation (03-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

White Ayner - Pump Session vol.1
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: White Ayner - Pump Session vol.1

White Ayner - Pump Session vol.1 02/03/2012 05:01 #13383

Witajcie użytkownicy eh-nation.pl!
Mam dla Was propozycje mojego seta, który jest robiony po miesięcznej przerwie.
Przejścia są jakie są bo wiadomo... Na myszce dużo nie zrobię, a na mixer muszę czekać aż uzbieram daną kwotę... Life is brutal .
Ale mniejsza o to Bardzo zależy mi na promocji dlatego prezentuje Wam mojego seta (powtarzam się wiem o tym) z cyklu Pump Session.
Jeżeli chcecie, aby było więcej takich setów ode Mnie w tym gatunku bądź innym klikajcie Lubię to na moim fan page fb.com/white.ayner i piszcie właśnie tam, a ja postaram się to zrealizować

White Ayner - Pump Session vol.1

Rozmiar: 69.7 MB, Czas: 30:27, Jakość: 320kbps

www2.zippyshare.com/v/99419221/file.html

Życzę miłego odsłuchu Pozdrawiam gorąco!
White Ayner
  • WhiteAyner
  • Świeżak
  • Punkty: 9
  • Piwka: 0

Odp: White Ayner - Pump Session vol.1 02/03/2012 21:56 #13408

Witam ja nagrywam na Virtual Dj 7. oczywiscie scrackowana wersja z masa efektow ktore juz przebralem. Wczesniej nagrywalem pod pseudo Dj Relda a teraz jako Dj Vixer a i tak musze zmienic nick bo google mnie oszukalo i juz moja nazwa jest zajeta wiec zmieniam na Dj Revixer. Najwazniejsze co do seta. nagrywajac na jakosci 320 kbps mozesz nagrac secika o dlugosci 1:20:00 - 1:23:00. zaczynaj secika powoli pozniej mala pyzdeczka tak jak to szefunciu mowi no i cosik lajtowego no i total spokoj np. trance na koniec seta. Wg mnie nie powinienes nagrywac setow trwajacych okolo 30 min. bo to sie nie oplaca. dawaj do 90 min bedzie lepiej ) przejscia ok ale moga byc lepsiejsie ;P pozdrawiam i milej dalszej pracy z wena tworcza )
  • Dj Revixer
  • V I P
  • Punkty: 227
  • Piwka: 2
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.84 sekundy

Ostatnio na forum