Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

Dj Sidic - Electro mix for eh-nation (01/2012) Dj DymJ@n - Mega Dubstep mix for eh-nation (02/2012) Dj DymJ@n - Electro Mix for eh-nation (03-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać?
(1 przeglądających) (1) Gość
Programy do Tworzenia setów, mixów itp. Download, pytania, porady, opisy, zdjęcia itd.
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać?

Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać? 09/23/2010 16:29 #228

Witam
Tak jak w temacie czyli jaki waszym zdaniem teraz jest najlepszy program do łączenia setów?
Jestem osobą początkującą i nie mam pojęcia jak się za to zabrać, ale łatwo się uczę nowych rzeczy no i chętnie pobawiłbym się z robieniem amatorskich secików dla zabicia nudy

Pozdro i z góry dzięki
  • mambo
  • Wtajemniczony
  • Punkty: 4
  • Piwka: 0
Music is my life

O: Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać? 09/24/2010 10:06 #232

Traktor DJ Studio 3

Chyba najlepsza propozycja jaką znam

Oto link do pobrania jednak wersji Shereware:

www.programosy.pl/program,traktor-dj-studio.html
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

O: Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać? 10/08/2010 01:44 #336

również polecam Traktor Dj studio ale pelna wersja
  • Stejba
  • Świeżak
  • Punkty: 84
  • Piwka: 1

O: Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać? 10/22/2010 13:13 #603

Tak jak mówili poprzednicy Traktorek jest spoko ale mnie jakoś do gustu bardziej przypadł VDJ może dlatego że jest bardziej konfigurowalny jeżeli chodzi o użycie klawiatury do niego ale to jest moje zdanie zatem proponuje przetestować oba a wybierzesz ten który będzie dla Ciebie lepszy. Pozdrawiam i życzę jak najmniej koników )
  • DjArchie
  • Music Team eh-nation, DeeJay
  • Punkty: 696
  • Piwka: 10
| ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ |
"DEE JAYY"
DLA NIEKTÓRYCH TO TYLKO DWA PUSTE SŁOWA
DLA NAS TO CAŁE ŻYCIE
| ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ |

Odp: Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać? 02/02/2011 22:04 #3218

podpisuję się pod wypowiedzią DjArchie'go i do tego Audacity do małych poprawek
a poza tym ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, dobrze się wsłuchiwać, zmieniać "bpm'y" itp
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3363
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

Odp: Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać? 02/18/2011 14:37 #4298

Ja się bawię Virtualem Dj oraz Abletonem
Polecam obydwa programki
  • Arnold1995
  • V I P, Uploader
  • Miota nim jak szatan...
  • Punkty: 2461
  • Piwka: 17
Ostatnio zmieniany: 02/18/2011 14:38 przez Arnold1995.

Odp: Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać? 02/18/2011 17:23 #4302

Z mojej strony to zdecydowanie Virtual Dj
  • majka44kc
  • Dziewczyna, V I P, Uploader
  • Music entire with my life! !!
  • Punkty: 95
  • Piwka: 2

Odp: Najlepszy program do tworzenia / łączenia setów - jaki wybrać? 10/06/2011 23:14 #9926

Virtual DJ to uproszczona i darmowa wersja Trackotra. Ma trochę mniej funkcji niż Tracktor ale jest za to dużo bardziej intuicyjny niż tracktor..

A jeśli nie potrzebne ci setki tysięcy funkcji tylko chcesz poprostu połączyć kilka utworów nie koniecznie w profesjonalny sposób wymagający ćwiczeń tylko szybko i łatwo a przede wszystkim darmowym i legalnym programem to polecam:

Audacity 1.2.6 PL

Częściowy opis z instalki.pl:

Najważniejsze cechy tego programu to: duża grupa efektów, możliwość używania wtyczek VST, miksowanie, wbudowany analizator spektrum, edytor obwiedni amplitudy oraz okno analizy częstotliwościowej.

Link: www.instalki.pl/programy/download/Window...muzyki/Audacity.html
  • darcio-vip
  • Gadatliwy
  • Punkty: 313
  • Piwka: 2
Postaw piwo nie bądź żyła! Daj thanksa nie bądź pijawa!
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.88 sekundy