Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Tim Berg , Norman Doray & Sebastian Drums - Tweet It (Original Mix)
(1 przeglądających) (1) Gość
House / Funky / Latino / Disco / Progressive
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Tim Berg , Norman Doray & Sebastian Drums - Tweet It (Original Mix)

Tim Berg , Norman Doray & Sebastian Drums - Tweet It (Original Mix) 01/25/2011 01:22 #2874

Tim Berg , Norman Doray & Sebastian Drums - Tweet It (Original Mix)

16,68 MB 7:17 320kb/s

Utwór ma 5 miechów, czyli kwalifikuje się do "legendarnych propozycji", ale dla mnie jednak jest zbyt młody stażem, by tam się już znaleźć, więc niech trochę "poleży" tutaj.. Chronologicznie patrząc, jest to kolejny utwór wydany po hicie "My feelings for you". Avicii staje się jednym z moich ulubieńców, mimo dość krótkiej jeszcze kariery Czekam na Wasze opinie

www19.zippyshare.com/v/7549318/file.html
  • tim333
  • Bywalec
  • Punkty: 558
  • Piwka: 7
tim333
Za tę wiadomość podziękował(a): gregozu

Odp: Tim Berg , Norman Doray & Sebastian Drums - Tweet It (Original Mix) 01/26/2011 22:45 #2922

rzadko tutaj zagladam ale odezwe sie bo raz ze nuta jest dobra a raz chcialbym autora tematu poprawic gdyz kariera Avicii wcale nie jest krotka. Wydaje swoje utwory juz ponad 2lata a w radio dopiero o nim uslyszelismy po tym jak wydal Seek Bromance
  • gregozu
  • Gadatliwy
  • Punkty: 9
  • Piwka: 0

Odp: Tim Berg , Norman Doray & Sebastian Drums - Tweet It (Original Mix) 01/27/2011 00:50 #2932

Już spieszę prostować Twojego posta Celowo napisałem o "dość krótkiej" karierze Tima Berga, bo uważam, że nie jest on królem jednego przeboju wylansowanego przez radio Eska na potrzeby niekumatych odbiorców, ani też nie jest tuzą sceny muzyki klubowej mogącej się równać z Arminem, Tiesto czy Andre Tannebergerem.. Jeszcze nie teraz.. Ale według mnie jest na dobrej drodze. Uwierz mi, że jego twórczość śledzę nie od hitu "Bromance", lecz od dużo bardziej dłuższego czasu... Tak że, trzymam rękę na pulsie i staram się nie rzucać bzdur w plener i wprowadzać tym samym użytkowników naszego forum w błąd. Pozdrawiam!
  • tim333
  • Bywalec
  • Punkty: 558
  • Piwka: 7
tim333
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.51 sekundy