Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays)
(1 przeglądających) (1) Gość
House / Funky / Latino / Disco / Progressive
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays)

Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays) 10/19/2010 13:14 #454

WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

DZIŚ MAM WAM DO ZAPROPONOWANIA NIE LADA HOUSOWĄ GRATKĘ KTÓRA KOSI TAK SAMO A MOŻE I LEPIEJ JAK SAMA YOLANDA I JEJ AMERICANO

A ZATEM ZAPRASZAM DO POBIERANIA KOMENTY MILE WIDZIANE

Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays)

POBIERZ TERAZ

• DjArchie
  • Music Team eh-nation, DeeJay
  • Punkty: 696
  • Piwka: 10
| ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ |
"DEE JAYY"
DLA NIEKTÓRYCH TO TYLKO DWA PUSTE SŁOWA
DLA NAS TO CAŁE ŻYCIE
| ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ |
Za tę wiadomość podziękował(a): andrzej123

O: Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays) 10/19/2010 13:18 #455

Wow!! Nutka na poziomie:) Super
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

O: Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays) 10/19/2010 13:30 #456

Nutkę mam już ponad miesiąc ale jest dobra;) Polecam tym którzy jej jeszcze nie mają No styl tej nutki to typowo jak Yolanda... Eee a wiecie może jaki gatunek muzyczny ma yolanda? bo ja nie potrafię tego określić
  • houseman
  • Super moderator, Redaktor, V I P, Uploader
  • Punkty: 3154
  • Piwka: 16

O: Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays) 10/19/2010 19:38 #459

Kto jak kto ale Ty głównie tym gatunkiem się interesujesz:) Oczywiście ze House!! :smiech:
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

O: Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays) 10/19/2010 20:08 #463

No niby tak, wszędzie to upają na wszytkich forach do działu House ale tak naprawdę trudno to zakwalifikować do House. Chyba dają do House bo najbardziej do niego pasuje choc ja bym powiedział ze to takie zwariowane Hands up no ale coz...
  • houseman
  • Super moderator, Redaktor, V I P, Uploader
  • Punkty: 3154
  • Piwka: 16

O: Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays) 11/20/2010 17:53 #1502

nie znasz sie houseman na gatunkach;) haha
  • mario12
  • Znawca
  • Electro House
  • Punkty: 206
  • Piwka: 4
Kocham muzykę, nie umiem bez niej żyć!

O: Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays) 11/20/2010 19:10 #1520

no jakby nie było to akurat ta wersja jest w odpowiednim dziale
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3363
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

O: Vanity Vs. Vaya Con Dios - Nah Neh Nah (Produced By Deepside Deejays) 11/20/2010 19:36 #1521

No nie sądzę by DjArchie mógł się pomylić! To zasłużony już user ale chyba na emeryturę odszedł bo dawno go nie widziałem:D hehe
  • deejaymartin
  • Przyjaciel eh-nation, V I P, Uploader
  • 3 EhN LoVeR
  • Punkty: 1317
  • Piwka: 14
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.79 sekundy