Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

Dj Sidic - Electro mix for eh-nation (01/2012) Dj DymJ@n - Mega Dubstep mix for eh-nation (02/2012) Dj DymJ@n - Electro Mix for eh-nation (03-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

The CLAVE - Disco Freaking (Original Mix)
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: The CLAVE - Disco Freaking (Original Mix)

The CLAVE - Disco Freaking (Original Mix) 11/05/2010 02:07 #1011

TYM RAZEM ZNÓW Z PREMIERKĄ ALE Z NIESMAKIEM.

WSTAWIAM JA NIE DLATEGO ABY SIE Z WAMI PODZIELIĆ DOSKONAŁYM TRACZKIEM ALE DLATEGO ABYŚCIE ZOBACZYLI W JAK DZIWNYM KIERUNKU IDZIE GATUNEK ELECTRO-HOUSE.

GDZIE SIE PODZIAŁY TE PETARDY SPRZED LAT JAK JOHN MARKS I INNI. NIE WIEM CZY TYLKO JA MAM TAKIE ODCZUCIE CZY TEN GATUNEK POWOLI JUŻ ZAMIERA JEST ZBYT DUŻY PRZESYT I WYDAJE MI SIĘ ŻE WIĘKSZOŚĆ POWIEDZMY pRODUCENTÓW (CELOWO NAPISANE PRZEZ MAŁE P) ROBI PO PROSTU MASÓWKĘ GNIOTÓW ZA GNIOTAMI. MOŻE TEN GAT POWINIEN NA JAKIŚ CZAS ZNIKNĄĆ Z LIST I ZE SCENY BO ZACZYNAJĄ GO NISZCZYĆ A SZKODA

ALE SIĘ ROZPISAŁEM

OBADAJCIE I OCEŃCIE JAK SIĘ NIE SPODOBA PROŚBA DO ADMINA ABY WYWALIŁ WĄTEK DO ŚMIECI

The CLAVE - Disco Freaking (Original Mix)

POBIERZ TERAZ

• DjArchie
  • Music Team eh-nation, DeeJay
  • Punkty: 696
  • Piwka: 10
| ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ |
"DEE JAYY"
DLA NIEKTÓRYCH TO TYLKO DWA PUSTE SŁOWA
DLA NAS TO CAŁE ŻYCIE
| ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ || ☢ |
Ostatnio zmieniany: 11/05/2010 02:07 przez DjArchie.

O: The CLAVE - Disco Freaking (Original Mix) 11/06/2010 02:17 #1015

Zgadzam się z Tobą, EH poszło w dziwnym kierunku ale czasem i w tych stronach można odkryć dobry utwór jak np ten. Co prawda Klaas - This Time czy inna stara kosa zawsze bedzie lepsza ale puki co musimy cierpliwie czekac:)
Za ta nutkę mimo że w nowym wydaniu EH daje 10/10 bo jest niezła!!
  • lukaniomax
  • Wtajemniczony
  • Punkty: 9
  • Piwka: 0

O: The CLAVE - Disco Freaking (Original Mix) 11/06/2010 17:34 #1034

Mi kawałek nie zbyt się podoba. W eh przez ostatnie dwa miesiące wyszło tyle dobrych utworów że możnaby je na palcach policzyć...
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.49 sekundy