Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Stefano Prada and Purple Project - Funkytown (Club Mix)
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Stefano Prada and Purple Project - Funkytown (Club Mix)

Stefano Prada and Purple Project - Funkytown (Club Mix) 06/05/2011 16:23 #6839

Stefano Prada and Purple Project - Funkytown (Club Mix)

15.11mb / 6:36 / 320kbps

Część wiadokości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3363
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...
Za tę wiadomość podziękował(a): delfin, houseman

Odp: Stefano Prada and Purple Project - Funkytown (Club Mix) 06/05/2011 21:47 #6842

To jest świetne
  • delfin
  • Wtajemniczony
  • Punkty: 24
  • Piwka: 0

Odp: Stefano Prada and Purple Project - Funkytown (Club Mix) 06/05/2011 23:42 #6850

He he... Ta melodyjka kojarzy mi sie z jakąś grą na comodore-tylko nie mogę skojarzyć z jaką... he he... grało sie za gówniarza... Ostatnimi czasy kilka remoli wyszło tej nutki... Do konca nie urzekło chociaz odsłuch całkiem przyjemny...
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader
  • Punkty: 5648
  • Piwka: 62
ELECTRO-HOUSE to nie tylko dźwięki... to styl życia!!!!

Odp: Stefano Prada and Purple Project - Funkytown (Club Mix) 06/06/2011 00:06 #6852

he he Oizo i tu masz browara na bank ode mnie
temat tego tracka, faktycznie, mnie się tez skojarzył od poczatku z jakąś grą z przed czasy
no ale ciekawie ktoś to zrobił
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3363
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.63 sekundy