Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Regulamin ogólny
(1 przeglądających) (1) Gość
Dział z którym każdy użytkownik musi się zapoznać
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Regulamin ogólny

Regulamin ogólny 01/27/2011 17:40 #2938

§1

Kilka wskazówek dla osób odpowiadających w wątku:

art.1 Zwracaj uwagę na ortografię oraz interpunkcję.

art.2 Unikaj Caps Lock'a.

art.3 Nie używaj czerwonego koloru.

art.4 Nie używaj wulgaryzmów w sposób dosłowny, wykropkowany i w językach obcych (pamiętaj, że forum odwiedzają także osoby niepełnoletnie z różnych krajów).

art.5 Staraj się, aby Twoja odpowiedź wnosiła coś konkretnego na temat lub pisz konkretnie wyrażając swoją opinię dla danego utworu.

art.6 Nie spamuj podając linki do innych stron w celu reklamy. Wolno umieszczać linki tylko do stron, które dotyczą tematu pisanego wątku.

§2

Wskazówki dla osób piszących nowe wątki z uploadem pliku mp3:

art.1 Każdego uploadującego użytkownika obowiązuje także §1 tego regulaminu.

art.2 Zanim dodasz utwór upewnij się czy nie został on wcześniej dodany. Aby sprawdzić wpisz w wyszukiwarce kilka fraz z nazwy pliku który dodajesz np. wykonawcę i jeden wyraz tytułu.

art.3 Sprawdź dokładnie np. w google kiedy utwór pojawił się w sieci. Jeśli jest starszy niż trzy miesiące umieść go w dziale "Archiwum", który znajduje się w każdej kategorii muzycznej. A jeśli dodajesz utwór starszy niż 3 miesiące, ale sądzisz że jest aż tak dobry by zasłużyć na miano legendy muzycznej to dodaj go do działu "Propozycje do legend", który również znajduje się w każdej kategorii. Pamiętaj, że eh-nation słynie z bardzo dobrze przebranej muzyki.

art.4 Jeśli chcesz ułatwić nam pracę przy dodawaniu utworów na portal dopisz dane mp3 takie jak rozmiar, długość utworu (najważniejsze), oraz jakość.

art.5 Przed uploadem na serwer zippyshare dodaj obowiązkowo w nazwie pliku alias eh-nation.pl oraz usuń 'literówki' i wszelkie nietypowe znaki takie jak np podkreślona spacja. W tytule tematu aliasu już nie dodajemy do nazwy.

art.6 Jeśli zależy Ci na rozwoju portalu wykonaj dla uploadowanego pliku zabieg opisany w tym artykule: www.eh-nation.pl/artykuly/poradniki/625-...k-krok-po-kroku.html

art.7 Jedyny dopuszczalny serwer na uploady to www.zippyshare.com Inne są niedozwolone.

art.8 Nie umieszczaj PREMIER bez zgody producenta! Pamiętaj że my nie ponosimy odpowiedzialności karnej za naruszenie praw autorskich w poście którego Ty jesteś autorem. Doceń czyjąś pracę i nie narażaj siebie na konsekwencje.

Osoby niestosujące się do regulaminu nie będą karane warnami itp. Moderatorzy oraz administratorzy poprawią co trzeba, a autor poprawionego postu otrzyma informacje co zrobił źle by w przyszłości tych błędów unikał.

Warny otrzymają osoby, które w sposób widoczny będą nie stosowały się do regulaminu celowo po to by np zaszkodzić reputacji eh-nation m.in. np. poprzez nie dodawanie aliasu forum i nie będą się stosowały do uwag administracji i moderatorów co może prowadzić ostatecznie do usuwania tematów itp.
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1
Ostatnio zmieniany: 03/18/2012 19:33 przez szefuncio.

Odp: Regulamin ogólny 02/09/2011 23:54 #3787

Uwaga! Zmienił się regulamin! Proszę uważnie się z nim zapoznać. Uwagi na temat jego treści proszę pisać w odpowiedziach. Chętnie wysłucham propozycji zmian i je rozważę.
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Regulamin ogólny 02/10/2011 13:57 #3826

Regulamin jak najbardziej w porządku. Nie mam żadnych uwag. Już wg jego nowego wydania upłem kilka nutek z informacją o pliku. Pozdro
  • deejaymartin
  • Przyjaciel eh-nation, V I P, Uploader
  • 3 EhN LoVeR
  • Punkty: 1317
  • Piwka: 14

Odp: Regulamin ogólny 09/11/2011 09:04 #8980

Regulamin.Wolny wniosek.Odnośnie do paragrafu drugiego,Art1 i Art2.Jeżeli wstawiamy utwór,którego niema na naszym portalu,proponuję dopisek "nowe na portalu",nie nowość.Choćby nawet był trochę starszy.Po jakimś czasie można go,przenieść w odpowiednie miejsce.Jeżeli nie ma dopisku,utwór ląduje gdzieś w archiwum,nie zauważony.W sumie oceniamy utwór a nie jego wiek.Do legend czy archiwum,zaglądają ludzie,którzy czegoś poszukują,ja też tam jestem częstym gościem.
Podświetlony dopisek zwraca uwagę
  • picsel
  • Aktywny
  • Punkty: 320
  • Piwka: 4
MOJA MIŁOŚĆ TO MUZYKA A POTEM CAŁA RESZTA
Ostatnio zmieniany: 09/11/2011 09:18 przez picsel.
Za tę wiadomość podziękował(a): WBCt_admin

Odp: Regulamin ogólny 09/11/2011 18:02 #8997

Takie mieszanie nowości i staroci nie wróży nic dobrego, ja jestem przeciw czemuś takiemu.
  • lukasz1991
  • V I P, Uploader
  • Jak upam to konkrety
  • Punkty: 1227
  • Piwka: 9

Odp: Regulamin ogólny 09/11/2011 19:56 #9001

Picsel.... Też mysle że to nie jest za ciekawe rozwiazanie... Jezeli często do nas zagladasz to jesteś w stanie wszystko ogarnąc- gdy tylko się zalogujesz przy kazdym dziale jest wyświetlone so i gdzie dodano... myślę ze to w zupełnosci wystarczy!!! Twoje rozwiazanie wprowadziłoby niepotrzebnie zamieszanie na forum!!!
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader
  • Punkty: 5760
  • Piwka: 62
ELECTRO-HOUSE to nie tylko dźwięki... to styl życia!!!!

Odp: Regulamin ogólny 09/11/2011 22:22 #9022

O.K . Zgadzam się. To był tylko wolny wniosek.

Dzięki wszystkim.

Można zamknąć temat
  • picsel
  • Aktywny
  • Punkty: 320
  • Piwka: 4
MOJA MIŁOŚĆ TO MUZYKA A POTEM CAŁA RESZTA

Odp: Regulamin ogólny 11/17/2011 13:45 #10884

Z dniem 17.11.2011. artykuł 4, §2 przestaje obowiązywać. Czyli na chłopski rozum nie trzeba już pisać informacji o mp3 tj rozmiar, czas i jakość
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
Ostatnio zmieniany: 11/17/2011 13:45 przez WBCt_admin.

Odp: Regulamin ogólny 11/18/2011 21:21 #10935

admin napisał:
Z dniem 17.11.2011. artykuł 4, §2 przestaje obowiązywać. Czyli na chłopski rozum nie trzeba już pisać informacji o mp3 tj rozmiar, czas i jakość

oj admin admin
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3584
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

Odp: Regulamin ogólny 02/11/2012 13:26 #13602

Warto przypomnieć sobie odświeżony regulamin!

• szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3584
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...
Za tę wiadomość podziękował(a): WBCt_admin

Odp: Regulamin ogólny 02/19/2012 17:48 #13724

szefuncio napisał:
Warto przypomnieć sobie odświeżony regulamin!

§2 art.3 nie wiem czy coś tam ryłeś ale wydaje mi się że trochę jest w nim zamotane. Przeczytaj A tak w ogóle stawiam bro
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.08 sekundy