Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

Dj Sidic - Electro mix for eh-nation (01/2012) Dj DymJ@n - Mega Dubstep mix for eh-nation (02/2012) Dj DymJ@n - Electro Mix for eh-nation (03-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Odp: Co sądzisz o nowym wydaniu forum?
(1 przeglądających) (1) Gość
Coś nie działa? Coś Cię irytuje? Masz sugestię? Napisz tutaj.
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Odp: Co sądzisz o nowym wydaniu forum?

Co sądzisz o nowym wydaniu forum? 11/21/2010 23:40 #1613

Witam,
Tak jak w temacie pytanie dla osób które już są z nami od dłuższego czasu na forum. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat nowego wydania forum. Wszystkie uwagi będą brane pod uwagę
Oczywiście wkrótce pojawią się nowe emotikonki, nowe obrazki tematów, nowe rangi takie jak Producent muzyki, Przyjaciel portalu, Eh Maniak, Trance maniak, House Maniak, Dance maniak i wiele więcej.
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

Odp: Co sądzisz o nowym wydaniu forum? 11/21/2010 23:48 #1616

Moim zdaniem forum jest lepsze. Trochę mi cieżko się w nim połapać bo przyzwyczaiłem się do starego ale myślę że to minie. Wydaje się być bardziej rozbudowane i bardziej przejrzyste. Mogły by powrócić menu po prawej i lewej stronie które były wcześniej. Tak było lepiej moim zdaniem bo miałem zawsze wszystko pod ręką...
  • mario12
  • Znawca
  • Electro House
  • Punkty: 206
  • Piwka: 4
Kocham muzykę, nie umiem bez niej żyć!

Odp: Co sądzisz o nowym wydaniu forum? 11/22/2010 00:08 #1619

Poprzednie wydanie bardziej mi odpowiadało. Nie było podziękowań ale to dało się przełknąć...
  • lukasz1991
  • V I P, Uploader
  • Jak upam to konkrety
  • Punkty: 1227
  • Piwka: 9

Odp: Co sądzisz o nowym wydaniu forum? 11/22/2010 10:02 #1621

Bardzo przyjemny wygląd. Jest dużo lepsze
  • Monia
  • Dziewczyna, V I P
  • Punkty: 26
  • Piwka: 0
Zakładamy konta i komentujemy utwory na forum. Komentarze mobilizują użytkowników do dodawania kolejnych nutek!
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.62 sekundy