Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Częste problemy z logowaniem - naprawione?
(1 przeglądających) (1) Gość
Coś nie działa? Coś Cię irytuje? Masz sugestię? Napisz tutaj.
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Częste problemy z logowaniem - naprawione?

Częste problemy z logowaniem - naprawione? 05/26/2011 22:20 #6627

Często większości userom pojawiał się problem z logowaniem na eh-nation gdzie po zalogowaniu nadal byliśmy nie zalogowani i dopiero za którąś próbą udało się poprawnie zalogować..
Było to męczące dla Was jak dla mnie usunięcie tego problemu. Puki co mi wszystko działa bez problemowo jednak chciałbym zapytać Was czy problem logowania został zażegnany czy nadal występuje ?? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

Odp: Częste problemy z logowaniem - naprawione? 05/26/2011 23:51 #6630

Fakt... Przy logowaniu często pojawiał się ten problem... no ale dla mnie nie było to takie koszmarne-wystarczyło się raz zalogowac a gdy to nie zaskutkowało przejsć poprostu do zakładki kategorie na forum-i juz byłem zalogowany... Przynajmniej tak jest czy było w moim przypadku...
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader
  • Punkty: 5760
  • Piwka: 62
ELECTRO-HOUSE to nie tylko dźwięki... to styl życia!!!!

Odp: Częste problemy z logowaniem - naprawione? 05/28/2011 20:29 #6659

potwierdzam
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3584
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

Odp: Częste problemy z logowaniem - naprawione? 05/30/2011 20:15 #6694

Mi jak na razie loguje się bez zarzutu o dziwo
  • houseman
  • Super moderator, Redaktor, V I P, Uploader
  • Punkty: 3154
  • Piwka: 16

Odp: Częste problemy z logowaniem - naprawione? 06/05/2011 23:35 #6849

u mnie znów pojawiły sie problemy z logowaniem!!!
jak nie trzeba non stop czyścić przeglądarki zeby sie zalogować to innym razem dopiero za którymś tam razem sie uda albo jak kiedyś... cholernie mnie to irytuje, bo jakis czas było dobrze...
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3584
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

Odp: Częste problemy z logowaniem - naprawione? 06/10/2011 10:31 #6904

Mam w pełni poprawne rozwiązanie! Proszę czytać uważnie
1.Wchodzimy na www.eh-nation.pl ,
2.Wpisujemy login, hasło i klikamy "Zaloguj",

Jeśli po załadowaniu strony nadal nie jesteśmy zalogowani to nie logujemy się drugi raz tylko wybieramy na klawiaturze naszego komputera przyciski: "CTRL" + "F5" !!

Po wybraniu tej kombinacji przeglądarka wyczyści pamięć podręczną dla oglądanej strony i wczyta ją na nowo. Doszedłem do wniosku że problem istnieje w kompresji strony ale nie mogę z niej zrezygnować ponieważ ehn jest oparte na "ciężkiej" grafice a kompresja znacznie polepsza jej indexację w google

Dodam jeszcze że jeśli wejdziecie w jakąś podstronę np na forum i znów okaże się że jesteście niezalogowani to również CTRL + F5

PAMIETAJ! Nie loguj się drugi raz! Tak na chłopski rozum - jesteś zalogowany, ale nasz serwer nie wysyła informacji do Twojej przeglądarki o Twoim zalogowaniu Powyższa kombinacja klawiszy wymusza od serwera tą informację

Jeśli komuś ten sposób nie pomoże proszę pisać dalej
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1
Ostatnio zmieniany: 06/15/2011 20:57 przez WBCt_admin.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.71 sekundy