misiekoizo napisał:
Hm... powiem tak... użytkownikow i moze będziemy mieli wielu alee większośc i tak nawet komentarza nie zostawi... A moze i się myle dlatego także będę ukrywał linki... poczekamy, zobaczymy...
Uważam że Twoja wypowiedź jest słuszna! Tak jak już kiedyś napisałem, nie warto wymuszać od ludzi rejestrację bo to odstrasza dużą liczbę odwiedzających. Najcenniejszy jest użytkownik który założy konto dobrowolnie. Teraz rejestruje się ich bardzo dużo ale od kiedy pojawiły się ukryte linki, żaden z nowych userów nie napisał nawet jednego posta. Tylko przybywa nam pełno userów którzy nawet nie uzupełniają danych w swoim profilu. Wcześniej wchodząc na listę użytkowników co drugi miał awatara i w jakiś sposób udzielał się na forum, czy to komentując czy to klikając "Dziękuję".
Inne fora wymagają rejestracji ponieważ chcą rozsyłać spam do swoich userów za który im płacą. Ja chcę by nasz portal był wysokiej jakości bez spamerskich wiadomości i przesadnej ilości reklam. Nie chcę na nim zarabiać, chcę tylko by zarabiał na własne utrzymanie

Tak więc nie zabraniam lecz ogłaszam że sam wolę aby nie ukrywać linków. Oczywiście wybór należy do Was

Pozdro