Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

Dj Sidic - Electro mix for eh-nation (01/2012) Dj DymJ@n - Mega Dubstep mix for eh-nation (02/2012) Dj DymJ@n - Electro Mix for eh-nation (03-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Ukryte linki dla niezalogowanych!
(1 przeglądających) (1) Gość
Coś nie działa? Coś Cię irytuje? Masz sugestię? Napisz tutaj.
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Ukryte linki dla niezalogowanych!

Ukryte linki dla niezalogowanych! 05/30/2011 23:39 #6705

Jestem tu od dawna i aż dziwne że przez ponad rok jest nas tylko 400;) Ostatnio zauwazylem ze użytkownik MM (Prasiu) zaczął używać znacznika hide ktory powoduje ukrycie linku do zippyshare dla osob niezalogowanych. Dla mnie bylo to wkurzające bo czesto przyznam sie ze przychodzilem tu i nie logowalem sie wcale by pobrac swiezynki z forum. Od kiedy prasiu zaczal uzywac tego znacznika to nie nadarzam zliczac nowych uzytkownikow. Mysle ze to jest kluczem do sukcesu eh-nation. Wszyscy uploaderzy powinni ukrywac linki i mysle ze forum bedzie pekalo w szwach od komentujacych ktorych jak narazie jest bardzo malo... CO wy na to??
  • delfin
  • Wtajemniczony
  • Punkty: 24
  • Piwka: 0
Za tę wiadomość podziękował(a): WBCt_admin

Odp: Ukryte linki dla niezalogowanych! 05/31/2011 09:46 #6720

Tak zgadzam się. Ja jako administrator mam wgląd do wszelkich statystyk naszego portalu i muszę przyznać że masz rację. Średnio dziennie rejestrowały się 1-2 osoby. Wczoraj zyskaliśmy 8 nowych użytkowników Nie będę nakładał obowiązku ukrywania linku zippy, niech tą decyzję podejmuje osoba uploadująca
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

Odp: Ukryte linki dla niezalogowanych! 06/01/2011 23:24 #6789

Hm... powiem tak... użytkownikow i moze będziemy mieli wielu alee większośc i tak nawet komentarza nie zostawi... A moze i się myle dlatego także będę ukrywał linki... poczekamy, zobaczymy...
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader
  • Punkty: 5760
  • Piwka: 62
ELECTRO-HOUSE to nie tylko dźwięki... to styl życia!!!!

Odp: Ukryte linki dla niezalogowanych! 06/15/2011 21:07 #6934

misiekoizo napisał:
Hm... powiem tak... użytkownikow i moze będziemy mieli wielu alee większośc i tak nawet komentarza nie zostawi... A moze i się myle dlatego także będę ukrywał linki... poczekamy, zobaczymy...

Uważam że Twoja wypowiedź jest słuszna! Tak jak już kiedyś napisałem, nie warto wymuszać od ludzi rejestrację bo to odstrasza dużą liczbę odwiedzających. Najcenniejszy jest użytkownik który założy konto dobrowolnie. Teraz rejestruje się ich bardzo dużo ale od kiedy pojawiły się ukryte linki, żaden z nowych userów nie napisał nawet jednego posta. Tylko przybywa nam pełno userów którzy nawet nie uzupełniają danych w swoim profilu. Wcześniej wchodząc na listę użytkowników co drugi miał awatara i w jakiś sposób udzielał się na forum, czy to komentując czy to klikając "Dziękuję".
Inne fora wymagają rejestracji ponieważ chcą rozsyłać spam do swoich userów za który im płacą. Ja chcę by nasz portal był wysokiej jakości bez spamerskich wiadomości i przesadnej ilości reklam. Nie chcę na nim zarabiać, chcę tylko by zarabiał na własne utrzymanie Tak więc nie zabraniam lecz ogłaszam że sam wolę aby nie ukrywać linków. Oczywiście wybór należy do Was Pozdro
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.60 sekundy