Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy!
(1 przeglądających) (1) Gość
Lista zadań za które można zgarnąć dodatkowe punkty.
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy!

Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 04/23/2011 17:47 #5645

Poszukuje osób chętnych do stałej współpracy z eh-nation na poniższe stanowiska:

DJ's eh-nation Music Team (3-5osób)

Poszukuję kilka osób które chciałyby nagrywać raz na jakiś czas set dla eh-nation w zamian za rangę "Music Team". Sety miałyby pojawiać się raz w miesiącu czyli dla 3 DJ'ów każdy nagrywałby raz na trzy miesiące.

Oczekuję aby set miał od 50 do 75minut i podzielony był na części w miejscu gdzie są przejścia z jednego na drugi utwór (opcja dostępna np w DJ Tracktor Studio przy eksporcie do pliku mp3).
Nie chcę wstawek typu "I'm your Deejay" itp. Czysta muzyka, same przejścia i to wszystko

Pozostali z Music Team'u:

Poszukuję również kilka osób które chciałyby tworzyć:

1.Raz w miesiącu składankę eh-nation 128kbps (max 2CD) tylko i wyłącznie z utworów które są dostępne u nas. Jeśli nie należy je wcześniej dodać.

2.Raz w tygodniu paczkę z plikami mp3 przekonwertowanymi do 128kbps (5osoób)

3.Co kilka dni dzwonki mp3 z największych Hitów jakie pojawiają się w radio: eska, planeta fm, rmf fm oraz na naszym portalu.

Każda z produkcji za wyjątkiem dzwonków otrzyma ode mnie unikalną okładkę a jeśli jej autor zechce to wyróżnię na niej informacje o osobie która ją zrobiła.

W zamian za współpracę dam unikatową rangę: Music Team.

Osoby chętne na jakąś posadę proszę o odpowiedź w tym wątku.
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1
Ostatnio zmieniany: 04/23/2011 17:54 przez WBCt_admin.

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 04/23/2011 18:45 #5646

Ja mogę zrobić wstępnie seta ale czy się spodoba to zobaczymy. W najbliższym czasie coś wyskrobię i dodam na forum.
  • g_style_66
  • V I P, Uploader
  • Punkty: 751
  • Piwka: 0

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 04/23/2011 20:39 #5647

żebym ja miał tylko 'czas' to bym chętnie się czegoś podjął, ale niestety z tegoż tylko powodu nie dam rady...
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3584
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 04/23/2011 23:58 #5663

A ja i może poszaleje... wieczory mam wolne to może zajmę się składaneczkami... hm... pomyślimy...
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader
  • Punkty: 5760
  • Piwka: 62
ELECTRO-HOUSE to nie tylko dźwięki... to styl życia!!!!

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 04/25/2011 15:04 #5669

Ja mogę nagrywać sety. I tak swoje wypuszczam średnio raz w miesiącu. Kwestia tylko dogadania się kto nagrywa w jakiej kolejności, żeby nie wyszły 3 sety na raz
  • Dj Sidic
  • Music Team eh-nation, DeeJay, V I P
  • Punkty: 231
  • Piwka: 10

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 04/26/2011 20:04 #5691

misiekoizo sprawdził się jako uploader a jako tworca skladanek rowniez jestes mi znany z innego portalu.. Mysle ze i tutaj dobrze sie spiszesz.. Czekam na pierwszą twoją pracę.. Pozdrawiam
Sidic Twoje sety są miażdżące tak więc nie widzę żadnych przeszkód. Mam nadzieję że wyrazisz zgodę aby sety były reuploadowane z naszą okładką?
Czekam na Wasze pierwsze prace tak więc do dzieła
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 04/27/2011 17:46 #5714

Nie będą mi w żaden sposób przeszkadzać te okładki o ile będzie wzmianka o autorze składanki (nie musi być na okładce). A jeśli jutro zaliczę projekt na uczelni to zaczynam wakacje i z radości pewnie coś nagram Więc wyczekujcie nowych tematów o setach
  • Dj Sidic
  • Music Team eh-nation, DeeJay, V I P
  • Punkty: 231
  • Piwka: 10

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 05/01/2011 11:57 #5786

hmm, myślałem nad tymi 'paczkami mp3' i doszedłem do wniosku, że po prostu to nie da rady na naszym portalu.

mamy tak wyselekcjonowaną bazę muzyczną,że 5 osób co tydzień nie złoży konkretnej paczki.

raptem góra 10 sensownych uploadów, a częściej mniej mamy tylko na tydzień więc 5 osób i 5 paczek by miało +/- to samo...

kwestia do przemyślenia i do wprowadzenia jakiś może zmian lub pomysłów
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 05/01/2011 12:23 #5787

Do paczek ma być 5 osób ale wystarczy jedna paczka na tydzień. Jeśli będzie już ich 4 to każdy doda paczkę raz na miesiąc:)
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 05/01/2011 12:41 #5790

to prawie na jedno wyjdzie, ale myślę, że jak 5 osób da po 2-3 swoje typy na tydzień to można stworzyć wspólną paczkę co tydzień...
każdy z tych 5 osób zapodaje Tobie Adminie 2-3 swoje kawałki powiedzmy do każdej środy, a Ty tworzysz tygodniową paczkę i dajesz na portal...
co myślicie??

ja tam i tak robię paczkę moich up'ów na koniec danego miesiąca i wrzucam do siebie na forum BMW więc i tu bym mógł zapodać moje miesięczne zestawienie
  • szefuncio

Odp: Music Team eh-nation - poszukujemy osób chętnych do stałej współpracy! 05/01/2011 13:32 #5792

Bardzo dobry pomysł. Dziś wykminię jakiś dział w którym będziemy wspólnie tworzyć te paczki. A Twoje paczki z BMW Stargard również chętnie ugoszczę na naszym forum
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.80 sekundy