Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Dj Antoine vs Mad Mark pres. Tyla Durden - Over The Rainbow (Killbeatz Radio Edit)
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Dj Antoine vs Mad Mark pres. Tyla Durden - Over The Rainbow (Killbeatz Radio Edit)

Dj Antoine vs Mad Mark pres. Tyla Durden - Over The Rainbow (Killbeatz Radio Edit) 08/28/2011 17:27 #8227

Mi ta nutka od wczoraj siedzi w łbie i ciągle ją nucę. Poza tym fajne elektryczne brzmienia przez co zwątpiłem czy czasem to do działu elektro nie powinno iść. Inni moderatorzy niech zrobią co trzeba bo ja nie wiem gdzie to lepiej dać.

Dj Antoine vs Mad Mark pres. Tyla Durden

Over The Rainbow

(Killbeatz Radio Edit)

Rozmiar: 6,3MB || Czas: 3:33 || Jakość: 320kbps

• houseman
  • Super moderator, Redaktor, V I P, Uploader
  • Punkty: 3154
  • Piwka: 16

Odp: Dj Antoine vs Mad Mark pres. Tyla Durden - Over The Rainbow (Killbeatz Radio Edit) 09/01/2011 15:49 #8491

WOW! Rewelacyjna nutka! Aż dziwne że tyle czasu to tu leży i nikt nie komentuje! 10/10 No i wydaje mi się że bardziej odpowiada to działowi Electro House
  • lukasz1991
  • V I P, Uploader
  • Jak upam to konkrety
  • Punkty: 1227
  • Piwka: 9
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.65 sekundy