Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

Dj Sidic - Electro mix for eh-nation (01/2012) Dj DymJ@n - Mega Dubstep mix for eh-nation (02/2012) Dj DymJ@n - Electro Mix for eh-nation (03-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!!
(1 przeglądających) (1) Gość
Informacje o ważnych wydarzeniach na forum
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!!

Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/13/2011 14:25 #10771

Hm... Jak zawsze często zaglądam na naszą stronkę (przynajmniej raz dziennie)!!! Zastanawiam się czasami czy to może już jakies uzaleznienie?
Od dłuższego czasu znowu robi się tutaj kiszka... coraz mniej osob tutaj zaglada, coraz mniej muzyki jest wpuszczane na forum... Myśle ze czas na kolejne zmiany a moze raczej na systematyczność!!! Otwieram ten temat dla wszystkich "ludzisków" ktorzy mają jakies pomysły na zmianę czy ulepszenie naszego forum i ogolnie całej stronki!!!

Więc jako pierwszy może ja podam jeden z kilku pomysłów...
Myślę ze nasz Portal jest głownym czynnikiem przyciągającym osoby które poszukują dobrej muzyki!!! Tylko brak na nim systematyczności!!! Myślę ze kluczem czestszych odwiedzin byłoby częstsze dodawanie muzyki właśnie tam... Duzo ludzi nawet nie zaglada na forum a jak juz zajrzy to szybko zniesmaczy się brakiem odsłuchu na zippyshare-wiem sam po sobie jak to jest (nie oszukujmy się!!!) Myślę że powinny być dodawane utworki z kazdego gatunku muzycznego raz na tydzień(no z braku nutek raz na 2 tygodnie)Wiem wiem... Admin nie zawsze ma czas no ale po co ma moderatorow?? Tylko trzeba znaleźć jakieś rozwiązanie...No i nasuwa się myśl- przecież jest dodawana tylko wyselekcjonowana muzyka-nie bedziemy dodawac zadnego scierwa na portal!!! heh-ale czy my mamy złych urserow-kazdy wie co dobre i mamy sporo dobrej muzyki, zawsze się coś znajdzie!!!
To jeden z kilku pomysłów... Zobaczymy czy ktoś tutaj się jeszcze wypowie a może i ja jeszcze się wtedy dorzucę!!!

Jeśli nie jest Ci obojętny los eh-nation nagryzdaj swoją wizję właśnie tutaj!!!
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader
  • Punkty: 5761
  • Piwka: 62
ELECTRO-HOUSE to nie tylko dźwięki... to styl życia!!!!

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/13/2011 15:34 #10780

co ja tu bede wiele pisał...
zgadzam się z Oizem, bo dobrze myśli i pisze więc trza mu polać
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3584
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/13/2011 22:29 #10785

Również polewam. Już mam parę pomysłów, muszę tylko znależć parę rozwiązań technicznych by każdy moderator mógł sobie poradzić z dodawaniem muzyki na portalu bowiem nie jest to sprawa łatwa... Trzeba znać HTML itp ale myślę że dam radę troszku to ułatwić specjalnymi TUTORIALAMI. Sprawa odsłuchu zippyshare na forum jest nie prosta bowiem forum opiera się o komponent KUNENA który jest dość mało popularny i nie ma na niego odpowiedniej wtyczki która umożliwiłaby taki odsłuch. Mógłbym coś takiego załatwić za opłatą u jakiegoś programisty ale spodziewam się że to koszt rzędu 1000zł a eh-nation tyle wyciągnie z reklam przez 2lata he he Ja na co dzień też pracuję, a eh-nation jak każdy tutaj traktuję jako rozrywkę, albo i hobby Niekiedy brakuje mi tego czasu i to bardzo, matka, dziewczyna ciągle bręczy "nie siedź tyle przed komputerem" ale to chyba uzależnienie Mam nadzieję że tutaj znajdzie się sporo wypowiedzi i wiele ciekawych propozycji na nowości w naszej witrynie Wszyscy razem znajdziemy więcej pomysłów niż ja sam!
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/17/2011 13:21 #10883

Witajcie ponownie
Wracam z dobrymi wieściami
Proszę wszystkich zainteresowanych pomocą w prowadzeniu portalu o zapoznanie się z tym tutorialem: www.eh-nation.pl/faq-pomoc/155-moderator...orow-na-portalu.html

Jeśli przeczytacie to i czujecie się na siłach to proszę zgłaszać się na PW bądź na Gadu-Gadu którego numer znajdziecie w moim profilu (pisać nawet gdy jestem niedostępny) w celu poniesienia uprawnień na portalu.

Będę niezwykle wdzięczny osobom które będą mi pomagały. Będziecie mogli liczyć na moją pomoc jeśli będziecie jej potrzebowali.

Sprawa odsłuchu na forum też ruszyła co potwierdzam pod tym linkiem: forum.joomla.pl/showthread.php?58370-Zle...MP3-z-zippyshare.com
Pozrawiam
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/17/2011 19:27 #10893

Jestem pod wrażeniem! W końcu coś się zaczyna dziać A tutorial bardzo zrozumiały, poradziłem sobie bez problemu. Admin czekają na Ciebie dwie nutki do zaakceptowania
  • houseman
  • Super moderator, Redaktor, V I P, Uploader
  • Punkty: 3154
  • Piwka: 16

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/17/2011 20:16 #10898

No i zajebiście!!! Teraz proponuje wybranie 3 gora 4 redaktorow... Kazdy poszczegolny redaktor bedzie maił swoj tydz. gdzie powinien przynajmniej kilka nutek z 2, 3 gatunkow wrzucić... np. housemen w poniedz. wrzuci coś z electro, w środę coś z dance, w piątek coś house... a następny tydzień będzie dla kolejnego redaktora... myśle że takie rozwiązanie będzie najlepsze... utworki do zaakceptowania nie będą się powtarzać!!! a na portalu będzie ład i porządek... so wy na to?
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/17/2011 20:42 #10902

Jestem takiego samego zdania tylko nie każdy lubi wszystkie gatunki i tu może być problem bo skoro ktoś nie przepada za Trance to będzie miał trudności z wybraniem tego lepszego utworu. Ja proponuje by każdy z redaktorów miał tylko jeden gatunek do publikowania.
Arnold1995 zgłosił że da radę ale tylko w electro-house,
houseman może we wszystkich ale z jego obecnością może być coraz gorzej.
kto jeszcze chce dołączyć do grona redaktorów?
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/17/2011 20:55 #10904

No racja... hm... każdy tylko jeden gatunek powiadasz? Tu większość zwolenników electro-house... he he... i wszyscy tam będą się pchali... no nic... zastanowie sie jeszcze jak i co i wróce tutaj...
  • misiekoizo

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/18/2011 21:29 #10936

hmm, a według mnie to redaktorzy to powinna być stara gwardia (oizo, houseman, itd) lub moderatorzy tylko i bez jakiś wytycznych...
znają forum , są jako tako ogarnięci we wszystkich tematach electro, house, trance, dance itp więc po prostu widzą co się podoba lub sami wiedzą co jest dobre i wrzucać na portal, a admin wali tylko akcepty tym z kim się zgadza
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3584
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...

Odp: Szukamy pomysłów!!!!!!!!!!!! 11/18/2011 22:15 #10938

@szefuncio: zgadzam się z Tobą w 100% Tylko i wyłącznie propozycja jest kierowana do zaufanych i sprawdzonych użytkowników.
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.15 sekundy