Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

Dj Sidic - Electro mix for eh-nation (01/2012) Dj DymJ@n - Mega Dubstep mix for eh-nation (02/2012) Dj DymJ@n - Electro Mix for eh-nation (03-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Niebawem niespodzianki na forum
(1 przeglądających) (1) Gość
Informacje o ważnych wydarzeniach na forum
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Niebawem niespodzianki na forum

Niebawem niespodzianki na forum 02/07/2011 22:45 #3688

Witajcie.
Chciałbym poinformować, że w tym tygodniu wybrani użytkownicy otrzymają ode mnie specjalne wyróżnienia w zamian za wyczerpującą pracę jaką włożyli w rozrywkową działalność na forum. Kto i co otrzyma dowie się po fakcie, gdyż ma to być niespodzianką!
Przy okazji chciałbym wszystkim serdecznie podziękować, że wybraliście i jesteście z eh-nation.
Pozrawiam!
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 15:24 #4027

Jako pierwszy został wyróżniony misiekoizo. Myślę że nikt nie ma wątpliwości że ten użytkownik zasługuje na najwyższe wyróżnienie czyli miejsce pierwsze (z trzech) w rankingu najlepszych użytkowników 2010 roku.
W najbliższym czasie wyróżnionych zostanie jeszcze dwóch userów..
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
Ostatnio zmieniany: 02/13/2011 15:25 przez WBCt_admin.

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 15:59 #4030

Drugą wyróżnioną osobą jest szefuncio! Pod koniec roku 2010 można powiedzieć że upadaliśmy już na dno. Jednym z niewielu użytkowników którzy uchronili nas od kompletnego upadku jest właśnie szefuncio!
Jednak wyróżnianie userów jeszcze nie dobiegło końca..
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
Ostatnio zmieniany: 02/13/2011 18:43 przez WBCt_admin.
Za tę wiadomość podziękował(a): szefuncio

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 16:43 #4031

Trzecie wyróżnienie otrzymuje tim333. Misiekoizo i szefuncio dbali głównie o dział Electro House. W tym czasie tim333 pilnował aby w działach House oraz Trance nie zabrakło tych najlepszych utworów.

Za pewne większość myśli że na tym zakończy się moje wyróżnianie userów.. Za chwilę okaże się że tak jednak nie będzie
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
Ostatnio zmieniany: 02/13/2011 16:44 przez WBCt_admin.

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 17:37 #4034

Kolejną wyróżnioną osobą jest majka44kc. Majka otrzymuje jako drugi użytkownik na forum unikalne wyróżnienie Przyjaciela eh-nation za wzorową aktywność w ostatnim czasie jak i za to że jest pierwszą uploaderką forum od samego początku jego istnienia..
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 17:55 #4035

Kolejne i ostatnie wyróżnienie wędruje dla użytkownika El diablo. Otrzymuje on obiecaną rangę Specjalisty ds. Electro House oraz otrzymuje uprawnienia Moderatora na okres próbny. Zakres jego moderowania obejmują działy Electro House i Hardstyle / Jumpstyle wraz z wszystkimi ich działami potomnymi.
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
Ostatnio zmieniany: 02/13/2011 18:00 przez WBCt_admin.

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 18:05 #4036

Moje gratulacje
  • Monia
  • Dziewczyna, V I P
  • Punkty: 26
  • Piwka: 0
Zakładamy konta i komentujemy utwory na forum. Komentarze mobilizują użytkowników do dodawania kolejnych nutek!

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 18:52 #4041

Jeśli ktoś czuje się urażony w związku z tym że nie otrzymał rangi lub otrzymał rangę nie taką jakiej się spodziewał to niech napisze w tym wątku. Proszę pamiętać że rangi unikalne to rangi które mają być wyjątkowe a żeby były wyjątkowe powinno ich być jak najmniej. Im więcej osób zostanie wyróżnionych tym rangi będą mniej wartościowe..
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 19:02 #4042

mnie sie tylko nie podoba ukł.graficzny w moim wyróżnieniu - to 2/3 mi nie leży (mogło być samo 2 albo wiceuser roku 2010)
moderatorem nie chce być, choć się w niego tu jak widać bawię częściej
a do specjalisty to jeszcze mi daleko
oraz przyjacielem to ja jestem nieoficjalnie zawsze

gratuluję wszystkim wyróżnionym
  • szefuncio
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Super uploader
  • no fun-no comment , "pompeczka" lover :D
  • Punkty: 3584
  • Piwka: 18
Nie bierz sobie forum do serca, są w życiu ważniejsze sprawy...
Ostatnio zmieniany: 02/13/2011 19:05 przez szefuncio.

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/13/2011 19:26 #4044

Pomyślę o zmianie ukł.graficznego. Na pewno zostanie zmieniony ale już nie dzisiaj..
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/14/2011 01:58 #4115

A dziękować, dziękować... heh... Mi tam wszystko pasi a najbardziej to ze mamy na forum same perełki gdzie inne portale napewno nam zazdroszczą... No i dlatego dziękuje wszystkim uploaderom... rośniemy w potęgę... rośniemy... he he...
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader
  • Punkty: 5761
  • Piwka: 62
ELECTRO-HOUSE to nie tylko dźwięki... to styl życia!!!!

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/15/2011 00:34 #4131

Dziękuję Adminowi oraz wszystkim wyróżnionym, jak i niewyróżnionym za udział, poświęcenie, odwagę i męstwo w tworzeniu marki "eh-nation", która z każdym dniem staje się coraz bardziej prestiżowa i unikatowa na tle innych muzycznych portali
Ja ze swojej strony pragnę zapewnić, że z naszym portalem będę na dobre i na złe, bo według mnie tylko takie nastawienie i taka ideologia wróży naszemu przedsięwzięciu kolejne sukcesy
Zdaję sobie jednak sprawę, że mój udział tutaj przypomina czasem "sinusoidę" - raz częściej, raz rzadziej, ale naprawdę - to nie do końca ode mnie zależy, przez co niekiedy nie jestem na bieżąco w świecie muzyki klubowej, ale mam nadzieję, że to rozumiecie i wybaczycie
Pozostaje zatem życzyć Nam wszystkim zapału do pracy w myśl motta mojego ukochanego klubu sprzed kilku sezonów - "Chcemy być lepsi" Pozdrawiam!
  • tim333
  • Bywalec
  • Punkty: 558
  • Piwka: 7
tim333

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/15/2011 09:27 #4133

No, ja uważam że wszystkie wyróżnienia były słuszne i należały się te rangi tym userom. Również wszystkim gratuluję! Jak wyżej napisano tak i ja będę tutaj zaglądał w miarę swoich możliwości. Z eh-nation jestem od chwil kiedy jeszcze nie było forum i porównując to co mamy do czasu sprzed np 8miesięcy to naprawdę spora różnica. Cieszy mnie fakt że poświęcam swój czas dla czegoś co się rozwija i ciągle jest ulepszane przez adminów a nie zapomniane i puszczone na pastwę losu jak w przypadku większości mniejszych for. Myślę że to jest kluczem do sukcesu - ciągłe okazywanie, że ktoś tym zarządza i dba o to by marka się rozwijała. Pozdrawiam.
  • houseman
  • Super moderator, Redaktor, V I P, Uploader
  • Punkty: 3154
  • Piwka: 16

Odp: Niebawem niespodzianki na forum 02/15/2011 11:52 #4143

No dobra to ja obwieszczam wszem i wobec, że wszystkim wyróżnionym forumowiczom serdecznie gratuluję i również dziękuję za moje wyróżnienie. Nasze forum na prawdę rośnie w siłę i to właśnie dzięki takim osobom jak wyróżnieni. Trzeba będzie to uczcić ;D hehehe
To ja się dzisiaj chyba upiję przed kompem ;D hehe
Ktoś się przyłączy ;p hehehe

Całuski dla wszystkich którzy tak się starają na ty forum!!! Takie najsłodsze na świecie!! Dziękuję ;***
  • majka44kc
  • Dziewczyna, V I P, Uploader
  • Music entire with my life! !!
  • Punkty: 95
  • Piwka: 2
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.22 sekundy