Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje!
(1 przeglądających) (1) Gość
Informacje o ważnych wydarzeniach na forum
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje!

Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 06/10/2011 12:29 #6906

Wszyscy w sieci podąrzamy za tym co na topie, a żebyśmy nie byli gorsi od konkurencji musimy im dorównywać. Jak większość portali z muzyką klubową chcemy posiadać swoje oryginalne sety! W związku z tym ogłaszam nabór na DJ'ów, którzy chcieliby nagrywać sety dla eh-nation!

Co zyskujesz?

1. Każdy set promowany będzie profesjonalną okładką na wzór szaty portalu eh-nation na której w centralnej pozycji widnieć będzie Twoja nazwa DeeJay!
2. Gwarantujemy 50-300 pobrań setu na dzień!
3. Set promowany jest przez trzy dni na pierwszej pozycji strony głównej portalu, później spada coraz niżej proporcjonalnie do ilości dodanych utworów. Na dalszych stronach pozostaje on wyświetlany dożywotnio!
4. Na forum otrzymasz rangę "Music team eh-nation" oraz rangę "DeeJay"!

Czego od Ciebie wymagamy?

1. Wyłączności setów dla eh-nation.pl,
2. Systematycznego nagrywania (1set na miesiąc),
3. Profesjonalizmu,
4. Chęci długiej współpracy,
5. Własnego intra DJ-skiego.

Jakich DJ'ów poszukujemy?

Obecnie mamy komplet DJ'ów. Jeśli masz ofertę która mogłaby nas zainteresować skontaktuj się: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Jak mają wyglądać sety?

1. Jakość do 192kbps (nie więcej niż 200MB),
2. Czas nie przekraczający 80 min, a jeśli przekracza to tak by był zbliżony do 160minut (1 lub 2 CD-AUDIO).

Obecnie nagrywają już dla nas:

1. Dj Sidic (Electro/Electro-House),
2. Dj Hardz (Progressive House/House),
3. Timo G (Trance),
4. Dj Matixer (Club/Dance).

Gotowe już produkcje znaleźć możecie tutaj

Jeśli jesteś zainteresowany:
1. Przygotuj link do odsłuchu Twojego intra,
2. Przygotuj link do odsłuchu Twojego dowolnego seta,
3. Wyślij te linki na adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. i dołącz krótką informację o sobie, swoich osiągnięciach muzycznych oraz nazwę loginu na eh-nation.

Nie podejmiemy współpracy gdy:
1. Nie posiadasz intra DJskiego,
2. Nie udzielasz się na naszym forum,
3. Twoje sety są słabo wykonane.
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1
Ostatnio zmieniany: 10/13/2011 21:27 przez WBCt_admin.
Za tę wiadomość podziękował(a): aleks

Odp: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 09/25/2011 19:42 #9599

Tak sobie myślałem o tym całym przedsięwzięciu Mix for eh-nation i stwierdziłem... Moim zdaniem lepiej by było gdyby Z każdego gatunku muzycznego było tylko po jednym DJ ponieważ jak jest ich dwoje to sety pojawiają się dwa razy na miesiąc i jeden nie zdąrzy się upopularnić to już kolejny set idzie od drugiego dja... Na moje najlepiej by było gdyby został Sidic W electro, Hardz w House, Archie bądź Timo w Trance i Matixer w dance oraz Mushroom jako zastępca w razie gdyby któryś z DJi zawalił sprawę i nie wydał swojego nowego seta. To moja propozycja fajnie ale co z tym admin zrobi... Hm... Ktoś ma jakieś zdanie na ten temat??
  • deejaymartin
  • Przyjaciel eh-nation, V I P, Uploader
  • 3 EhN LoVeR
  • Punkty: 1317
  • Piwka: 14

Odp: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 09/25/2011 22:06 #9618

Takk
deejaymartin dał tu pomysł,który na pewno nie jeden z nas chciał poruszyć.Moim zdaniem za dużo tych setów tu.
  • Arnold1995
  • V I P, Uploader
  • Miota nim jak szatan...
  • Punkty: 2461
  • Piwka: 17

Odp: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 09/25/2011 22:11 #9620

Również popieram Twoją wypowiedź! czterech didżei to i tak wiele! Jak byłoby ośmiu to już przesada! eh-nation przerodziłoby się w portal z setami a nie najlepszą muzyką! Mi już się nawet nie chce tego wszystkiego komentować bo co chwile jakiś nowy set.
  • g_style_66
  • V I P, Uploader
  • Punkty: 751
  • Piwka: 0

Odp: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 09/26/2011 08:19 #9632

dobra teraz kolej na mnie, jeśli chodzi o moje sety to jest totalna amatorka, po pierwsze żaden z moich setów nie był na stronie głównej (prócz mix tape dla eh, admin sam się zgłosił z propozycją). Moje sety nawet na forum sa w innym dziale niż 'Mix for eh-nation', nigdy nie zgłosiłem się by nagrywac set dla eh jako DJ (bo na razie za takiego się nie uważam) robię sety jako użytkownik na tym forum poprostu by odświeżyć dawne tracki w serii 'Refresh music'. A co do setów to tak jak użytkownicy wyżej stanowczo pojawia się ich za dużo, ale to już nie moja sprawa, ja i tak ich nie słucham

PS. Nie podejmiemy współpracy gdy:
1. Nie posiadasz intra DJskiego,
2. Nie udzielasz się na naszym forum,
3. Twoje sety są słabo wykonane.

kolejny powód który i tak mnie wyklucza 1 i 3, może nawet w ostatnim czasie 2 się też łapie
  • prasiu
  • Music Team eh-nation, Deejay, VIP, Najlepszy użytkownik 2011 roku, Super uploader
  • Punkty: 4714
  • Piwka: 56

Odp: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 09/26/2011 09:44 #9635

A teraz już wiem o co loto z tym protestem.. No może tych secikow trochę jest za duzo fakt! Powinny trochę rzadziej wychodzić. Na moje niech jest tak jak jest tylko wywalić to ogłoszenie i nie brać więcej DJow
  • pawcio21
  • Bywalec
  • Paweł
  • Punkty: 74
  • Piwka: 0

Odp: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 09/28/2011 20:04 #9676

I ja się przypiszę do powyzszych postów... Tak jak deejaymartin napisał- powinniśmy mieć jednego dja do jednego działu i set dla eh-nation powinien wychodzić raz w miesiacu!!! Zawsze bedzie to ten wyczekiwany set i napewno nie spartalony jesli gra go znany nam juz dj!!!Co do pozostałych- kazdy moze dla nas grac no i jesli bedzie gral lepiej z jakiegos gatunku to zawsze mozna go podmienic !!! Niech wrzucają swoje sety ale nie dla eh-nation bo naprawde kiszka się zrobi!!! Hm... teraz czekamy az głowa stronki się wypowie!!!
  • misiekoizo
  • Młodszy administrator, Super moderator, Redaktor, Prezenter, V I P, Najlepszy użytkownik 2010 roku, Super uploader
  • Punkty: 5761
  • Piwka: 62
ELECTRO-HOUSE to nie tylko dźwięki... to styl życia!!!!

Odp: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 09/28/2011 21:08 #9686

A więc moją decyzją jest...
... Zostają:
Dj Sidic
Dj Hardz
Dj Matixer

Reszta albo sety mają niezadowalające albo nie mam z nimi kontaktu.

Jeśli inny Dj niż wyżej wymienieni doda jakiego kolwiek seta pod nazwą "Mix for eh-nation" lub jaką kolwiek inną podobną nazwą to ja i uprawnieni do tego moderatorzy mają prawo zmienić nazwę na dowolną inną a nawet przenieść wątek do śmietnika.
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki

Odp: Nabór DJ'ów eh-nation - zgłoś się, współpracuj i promuj swoje produkcje! 09/28/2011 21:21 #9687

No prosze jak miło miałem szczeście żę sie załapałem w tej czołówce
  • Hardz
  • Music Team eh-nation, DeeJay, Producer, V I P
  • Punkty: 87
WWW.MYSPACE.COM/DJHARDZ
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.15 sekundy