Tylko u nas najlepsza, darmowa i wyselekcjonowana muzyka klubowa, unikalne, klubowe i darmowe dzwonki na telefon, oryginalne sety i wiele więcej...

Dołącz do nas na facebooku

RMF MAXXX

Polecamy

DJ Matixer & DJ Ryba - Dance mix for eh-nation (12/2011) - Sylwester 2011/2012 Dj Dymj@n - Electro-House mix for eh-nation (02/2012) Dj Hardz - House mix for ehn (04-2012)
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Ogólnie o dopalaczach
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Ogólnie o dopalaczach

Ogólnie o dopalaczach 02/02/2011 14:22 #3187

Hmm... Powiem tak. Kto nie spróbował zanim je pozamykali niech żałuje. Ja osobiście jestem zdania że wszystko jest dla ludzi ale z rozsądkiem i rozwagą. Co najmniej 50% młodych polaków spróbowało jakiś specyfik z tych sklepów czy to sam kupił czy to jakiś kolega go poczęstował jednak wszyscy się tego wstydzą i nie przyznają się do tego że brali..
Jestem przekonany że one szkodzą i to w dużym stopniu ale weźcie np pod uwagę alkohol! On szkodzi najbardziej a jak się człowiek od niego uzależni to nie ma ratunku, nikt z alkoholizmu nie wychodzi, jak wyjdzie to i tak do niego wróci. Alkoholu jednak nigdy nie zabronią bo jest zbyt powszechny!
  • WBCt_admin
  • Miłośnik muzyki
  • Piwka: 1

Odp: Ogólnie o dopalaczach 02/02/2011 19:04 #3210

Zgadzam się co do alkoholu jednak dopalaczom stanowcze nie ! ;p Wziąłem raz jakiś proszek w ampułce, masakra... ponad 10h chodziłem jakbym w tyłku miał trzy rakiety a na koniec jeszcze usnąć nie mogłem;/ W sumie to nic z tego nie miałem, tylko nie przespaną noc
  • andrzej123
  • Music Team eh-nation, DeeJay, V I P, Super uploader
  • Electro House
  • Punkty: 128
  • Piwka: 3
Music by Andrzej123

Odp: Ogólnie o dopalaczach 02/03/2011 13:18 #3274

Tak! Dopalacze to nic dobrego! Już lepiej wypalić skręta bo to naturalne niż jakieś świństwa brać które stworzyli ludzie myśląc tylko by dobrze zarobić nie zwracając uwagi na skutki brania tych środków!
  • marianna
  • Dziewczyna, V I P
  • SeX, LoVe and mUsiC!
  • Punkty: 74
  • Piwka: 0
Jestem mała, śliczna, bardzo rotrzepana i wygadana wariatka! Orientacja Biseksualna xD
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.52 sekundy